loading

Svédasztalos és tálszervizes menüsor

Svédasztalos menüsorok

Az ételeket vízfürdős melegen tartókban, külön chafingekben tálaljuk.

Lehetőség van bármelyik menüsornál vegetáriánus, glutén és laktózmentes változatra is.

„A” svédasztalos menüsor

5490 Ft/fő

  • Tyúkhúsleves gazdagon
  • Bazsalikomos paradicsomleves, parmezános kenyérropogóssal
  • Vargányás sertéspörkölt, grillezett polentával
  • Pankó morzsás jércemell cheddar sajtmártással, steak burgonyával
  • Rántott harcsafilé, párolt rizzsel házi citrusos majonézzel
  • Ropogósra sült sörös csülök, bajor káposztával és majoránnás tört burgonyával
  • Cézár saláta, pirított csirkemell falatokkal, fokhagymás pirítóssal és parmezánnal
  • Somlói galuska
  • Mézes, sült mákos guba vanília sodóval

 

„B” svédasztalos menüsor

6090 Ft/ fő

  • Tárkonyos, citromos csirkeragu leves
  • Vargányás erdei gomba krémleves sajtos pirítóssal
  • Vörös boros marhapörkölt, vajas petrezselymes galuskával
  • Sertés tarjasteak sörös hagymaragúval, pirított héjas burgonyával
  • Kijevi jércemell burgonya pürével
  • Roston sült zöldfűszeres harcsa, kapris hollandi mártással és burgonya krokettel
  • Vörös boros aszalt gyümölcsökkel töltött csirkemell tekercs hidegen, Waldorf salátával

 

  • Nagymama almás-diós pitéje
  • Somlói galuska

 

„C” svédasztalos menüsor

6590 Ft/ fő

  • Erdei gombás vadragu leves burgonya gombóccal
  • Négysajtos sajtkrémleves fokhagymás baguettel
  • Marhapofa pörkölt juhtúrós sztrapacskával
  • Baconbe tekert jércemell mediterrán bulgurral
  • Rozmaringos konfitált kacsacomb, káposztás rétessel és rozmaringos körte kompóttal
  • Bőrös malackaraj, bajor káposztával és majoránnás tört burgonyával
  • Joghurtban pácolt csirkecombfilé ropogós bundában sütve, marinált grillezett zöldségekkel

 

  • Fehércsokis rizspuding málnavelővel
  • Brownie, epres mascarpone-val

 

Tálszervizes étkezés

A főételeket 2 fő, a leveseket 4-8 fő részére állítjuk össze, így lehetőség nyílik azok számára is akik, vegetáriánusok vagy valamilyen étel allergiában szenvednek. A leveseket és a főételeket tálakban szervírozzuk.

Előételek

  • Opcionálisan az étlapról vagy előre egyeztetett elképzelés alapján

Levesek

  • Opcionálisan az étlapról vagy előre egyeztetett elképzelés alapján

Főételek

Vegetáriánus 3050 Ft/fő

  • Rántott trappista
  • Grillezett füstölt gomolya
  • Juhtúróval töltött gombafejek kemencében sütve
  • Pankó morzsában sült cukkini

Párolt jázmin rizzsel, serpenyős burgonyával, tartármártással és ajvárral

Szárnyas tál- 4090 Ft/fő

  • Panko morzsás csirkemell csíkok
  • Csirke Cordon Bleu
  • Grillezett, pestós csirkemell
  • Caprese csirkemell- paradicsommal, bazsalikommal és mozzarellával besütve

Grillezett zöldségekkel, burgonya pürével és cheddar sajtmártással

 

Standard tál– 3495 Ft/fő

  • Roston sült fűszeres csirkemell
  • Grillezett fokhagymás tarja
  • Cordon bleu
  • Rántott trappista sajt

Párolt rizs, hasáb burgonya, tartár és dijoni mustáros mártással

Vegyes rántott tál– 3690 Ft/fő

  • Rántott harcsafilé
  • Rántott camambert
  • Rántott sertés karaj
  • Kozák rántott csirkemell-zöldfűszeres vajjal és sajttal töltve

Párolt jázmin rizzsel, hasáb burgonyával, áfonya lekvárral, kapris majonézzel

 

Grill tál– 3990 Ft/fő

  • Fűszeres grillezett csirkemell
  • Cigánypecsenye kakastaréjjal
  • Grillezett füstölt gomolya
  • Baconbe tekert szűzérmék

Görög salátával, csónak burgonyával, BBQ mártással és ajvárral

Karácsonyi svédasztalos és tálszervizes menüsor

Svédasztalos menüsor

 

 „A” menü- 5690 Ft/fő

  • Halászlé gyufatésztával
  • Sütőtök krémleves pirított tökmaggal

 

  • Rántott harcsafilé, párolt rizzsel kapris majonézzel
  • Vargányás sertéspörkölt, grillezett polentával
  • Aszalt gyümölcsökkel, dióval és camemberttel töltött rántott csirkemell, burgonya pürével
  • Töltött káposzta, tejföllel és friss kenyérrel
  • Ropogósra sült sörös csülök, bajor káposztával és majoránnás tört burgonyával

 

  • Somlói galuska
  • Mézes, sült mákos guba vanília sodóval

 

„B” menü- 6990 Ft/Fő

  • Halászlé gyufatésztával
  • Korhelyleves
  • Harcsa paprikás, szalonna pörcös túrós csuszával
  • Bőrös malackaraj, bajor káposztával és majoránnás tört burgonyával
  • Aszalt gyümölcsökkel, dióval és camemberttel töltött rántott csirkemell, burgonya pürével
  • Sertés szűzérmék, vargányás paprikással és pirított nudlival
  • Baconbe tekert csirkemell, marinált zöldséges, feta sajtos lencse salátával
  • Kapros, majonézes füstölt lazacos burgonyasaláta

 

  • Arany galuska, vanília sodóval
  • Brownie, epres mascarpone-val

 

Tálszervizes menüsor

  • Halászlé harcsa filével 1590/fő
  • Sütőtök krémleves pirított tökmaggal 990/fő

 

„A” Karácsonyi sültes tál- 4690 Ft/ fő

  • Bőrös malackaraj
  • Baconbe tekert szűzérmék
  • Aszalt gyümölccsel, dióval és camamberttel töltött rántott csirkemell
  • Rozmaringos konfitált kacsa comb párolt lilakáposztával

Majorannás törtburgonyával, párolt jázmin  rizzsel , konyakos zöldbors mártással

 „B” Karácsonyi vegyes tál-  4250Ft/ fő

  • Aszalt gyümölccsel, dióval és camamberttel töltött rántott csirkemell
  • Rántott harcsafilé
  • Ropogósra sült sörös csülök bajor káposztával
  • Mandulás bundás camabert

Parázsburgonyával, párolt jázminrizzsel, áfonya lekvárral és tartárral

 

A menüajánlatokhoz a leves , igény szerint válaszható(külön-külön is).

A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

Péntek-szombat este élő háttér zenével kedveskedünk.

Comments ( 0 )
Top